ASRİAD, Azerbaycan'a açıldı

Kurucu üyelerinin yaklaşık 35 yıllık sivil toplum tecrübesi bulunan Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD), 4 yıldır ivmesini koruyor.

Türkiye'de bin 500’den fazla üye iş insanıyla ülke kalkınmasına hizmet etmek ve Türkiye ihracatının yüzde 1’ini gerçekleştirmek hedefiyle yola çıkan ASRİAD, bu amacına giden yolda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de de önemli bir adım attı.

ASRİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Azerbaycan ile ekonomik ilişkilere katkı sağlamak, üye iş insanlarımızı Azeri kardeşlerimizle buluşturarak ortak yatırımlar yapmalarını sağlamak amacıyla Bakü'de kurulması planlanan şube için Azeri işadamlarıyla bir araya geldi.

Programa; Yatırım ve Proje Uygulamadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Yıldız, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeki Acar, ASRİAD Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kuran, Nihat Dede ve Yahya Atıcı, ASRİAD Teşkilat Komisyon üyeleri ile Rauf Mehmedov ve çok sayıda Azeri iş insanı katıldı.

"Bir millet, iki devlet" kavramına uygun bir kardeşlik havası içinde geçen toplantı, şube kuruluş çalışmalarının planlanması ile son buldu. 
 

Bakmadan Geçme