Esnaftan EFT ve Havale Ücreti Alınmasın

Bendevi Palandöken yazılı açıklamasında 'İnsanlar işlemlerini daha çok kendisi yapıyor fakat buna rağmen EFT ve havale ücreti de halen alınıyor. Bankalar, herkesin artık kuruşların dahi hesabın yaptığı bu dönemde elini taşın altına koyarak, işlem ücretlerinden feragat etmeli. Bankalar salgın döneminde EFT ve havale ücretinden vazgeçmeli.' dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Covid -19 salgını döneminde bankaların kullanıcılardan EFT ve havale ücreti almamasını talep etti. 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, Covid-19 salgını döneminde vatandaşa destek için bazı ek ücretlerden vazgeçmesini istedi.  

Bendevi Palandöken yazılı açıklamasına şöyle devam etti "İnsanlar işlemlerini daha çok kendisi yapıyor fakat buna rağmen EFT ve havale ücreti de halen alınıyor. Bankalar, herkesin artık kuruşların dahi hesabın yaptığı bu dönemde elini taşın altına koyarak, işlem ücretlerinden feragat etmeli. Bankalar salgın döneminde EFT ve havale ücretinden vazgeçmeli."

Bakmadan Geçme