Kamyonun değeri 80 bin, 130 bin lira ceza gelmiş

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 'Osmangazi Köprüsü ve bağlantı yollarındaki cezalı geçişlerde öyle rakamlarla karşılaşıyoruz ki insan hayrete düşüyor. Kamyonun değeri 80 bin lira, 130 bin lira ceza gelmiş' dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Osmangazi Köprüsü ve bağlantı yollarındaki cezalı geçişlerde öyle rakamlarla karşılaşıyoruz ki insan hayrete düşüyor. Kamyoncu esnafımız bu konuda çok mağdur. Kamyonun değeri 80 bin lira, 130 bin lira ceza gelmiş” dedi.

Tarhan, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Osmangazi Köprüsü ve bağlantı yollarındaki cezalı geçişlerde öyle rakamlarla karşılaşıyoruz ki insan hayrete düşüyor. Kamyoncu esnafımız bu konuda çok mağdur. Kamyonun değeri 80 bin lira, 130 bin lira ceza gelmiş. Bakanlığa soruyoruz, böyle bir ceza olur mu? 4 katı sözleşme imzalanmış, bu yap-işlet-devret modeliyle yapılan yol ve köprü inşaatlarıyla ilgili. Kamyoncu esnafımız teknolojiyi kullanmadığı için, on beş gün içerisinde OGS'den geçişte, hatalı geçişlerde ödeme yapamadığı için bu cezalarla karşılaşıyorlar. Bu bir soygun düzenidir. Kamyoncu esnafımız mağdurdur.”

Bakmadan Geçme