Korkutan Uyarı !

Sinop Valisi Erol karaömeroğlu son dönemde yaşanan vaka artışının ardından uyarılarda bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre çok yüksek riskli iller arasında bulunan Sinop’ta İçişleri Bakanlığı'nın "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesi kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlar, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde gerçekleştirilen denetimlerde, trafikte olan araç sürücülerinin izin belgelerini de kontrol eden Vali Erol Karaömeroğlu, sürücülere uyarılarda bulundu. 

Vali Erol Karaömeroğlu şu ifadeleri kullandı ;

 Bu anlamda esnaf ve vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

 

Bakmadan Geçme