Roketsan'dan SAHA EXPO Çıkarması

Türkiye'nin roket ve mühimmat teknolojileri üretim merkezi Roketsan, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi SAHA EXPO'da son teknolojiye sahip ürünlerini sergiliyor. 10-13 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde, 15 Kasım'dan 15 Şubat 2022'ye kadar ise sanal ortamda düzenlenen SAHA EXPO, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Roketsan, savunma, havacılık ve uzay alanlarındaki en önemli fuarlardan biri olan SAHA EXPO’da onlarca ürününü katılımcılar ile buluşturuyor.

Fuar katılımları hakkında açıklamalarda bulunan Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, “SAHA EXPO gibi fuarlar, Türk savunma sanayisinin hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtımlarına büyük katkılar sunuyor. Roketsan olarak biz de birçok ürünümüzü bu fuarda hem standımızda hem de sanal fuarda sergiliyoruz. Deneyimli kadromuzla birlikte standımızı ziyaret eden katılımcılara çözümlerimizi anlatıyor ve onların sorularını cevaplıyoruz. Türk savunma sanayimizin vitrinlerinden biri olan SAHA EXPO’nun tüm katılımcılarını Türkiye’nin gururu olan füze ve mühimmat sistemlerimizi yakından incelemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAHA EXPO fiziki ve sanal olmak üzere iki ayrı platformda düzenlenecek. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fiziki fuarda Roketsan; TRLG-230 Füzesi, ATMACA Gemisavar Füzesi, Levent Yakın Hava Savunma Sistemi, Mini Akıllı Mühimmat ürün ailesinin üyeleri MAM-C, MAM-L, MAM-T, Lazer Güdümlü Mini Füze Sistemi Mete, HİSAR-O Hava Savunma Füzesi, Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS), ALKA Yönlendirilmiş Enerji Silah Sistemi ve BMC Vuran aracı üzerine entegre edilmiş Sungur Silah Sistemi’ni sergiliyor. Fuara yerinde katılım gösteren ziyaretçiler, bu ürünleri, Roketsan standını yakından inceleyerek bilgi edinme fırsatı bulabiliyor.

Sanal Fuar 15 Şubat 2022’ye Kadar Ziyaret Edilebiliyor

Roketsan, 15 Şubat 2022’ye kadar edecek sanal fuarda ise; Ağır sınıf torpido AKYA, ATMACA Gemisavar Füzesi, BORA Füzesi, Cirit 2.75” Lazer Güdümlü Füze, DSH Denizaltı Savunma Harbi Roketi ve Atıcı Sistemi, alçak ve orta irtifa hava savunma füzeleri HİSAR-A ve HİSAR-O, KARAOK, LAÇİN Güdüm Kiti, Lazer Güdümlü Mini Füze Sistemi Mete, L-UMTAS Lazer Güdümlü Uzun Menzilli Tanksavar Füze Sistemi, UMTAS Uzun Menzilli Tanksavar Füzesi, OMTAS Orta Menzilli Tanksavar Füzesi, Mini Akıllı Mühimmat ürün ailesinin üyeleri MAM-C, MAM-L, MAM-T, Mikro Uydu Fırlatma Aracı (MUFA), hafif sınıf torpido ORKA, Stand-off Mühimmatı SOM ve SOM-J, Sungur Silah Sistemi, TANOK 120 mm Lazer Güdümlü Füze, TEBER-81, TEBER-82, TR-122 Füzesi, TRG-122 Füzesi, TRG-230 Füzesi, TRG-300 Füzesi, TRLG-122 Füzesi ve TRLG-230 Füzesi’ni 3D modelleri ile sergileniyor.

Bakmadan Geçme