Tunç Soyer'den Esnafa Destek Mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ahilik Haftası nedeniyle esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ahilik Haftası nedeniyle esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Soyer, “İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek. Büyükşehir, sadece pandemi döneminde esnafın borç defterini kapatmayacak, her derdinde yanında olacak” dedi.

BAŞKAN SOYER: "HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLACAĞIZ" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ahilik Haftası nedeniyle esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Soyer, “İzmir Büyükşehir... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ahilik Haftası nedeniyle esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Soyer, “İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek.

Büyükşehir, sadece pandemi döneminde esnafın borç defterini kapatmayacak, her derdinde yanında olacak” dedi. Tunç Soyer, 13-19 Eylül arasında kutlanan 34. Ahilik Haftası kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve Ahilik Komitesi üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Soyer, “Ahilik Haftası bizim için çok önemli. Geleneklerimizdeki ‘orta sandığı’, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Bir Kira Bir Yuva’ hareketi gibi. Ahilikte bereket var.

Birbirine destek olmak var. En önemli ayrıntısı da şahsiyetle ilgili değil, toplumla, toplumsal kazançla ilgili olması” diye konuştu. Gelecek nesillere ahilik kültürünün aktarılması gerektiğine değinen Soyer, “Size ne kadar minnettar olsak az. Köksüz bir gelecek düşünülemez.

Türkiye’de toplumsal harç esnaftır. Harç zayıflarsa o devlet çöker. İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek. Büyükşehir, sadece pandemi döneminde esnafın borç defterini kapatmayacak, her derdinde yanında olacak” dedi.

Bakmadan Geçme