• Haberler
  • Yaşam
  • 5. İlahi Farkındalık Çalıştayı Gerçekleştiriliyor

5. İlahi Farkındalık Çalıştayı Gerçekleştiriliyor

Tasavvuf odaklı kişisel gelişim ekolü İlahi Farkındalık, 5. çalıştayını düzenliyor

FARKEDER Derneği bünyesinde tasavvuf ve kuantum odaklı kişisel gelişim eğitimlerini alanlar 5. kez Ankara’da buluşuyor.

Türkiye çapında İlahi Farkındalık Ekolü bünyesinde Sıfır Noktası Enerjisi, Manyetik Hipnoz ve Hipnotik NLP eğitimi alan kursiyerleri bir araya getiren 5. İlahi Farkındalık Çalıştayı 7 Ekim 2023 tarihinde Ankara Beşevler’deki Hacıbayram Veli üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 100. Yıl Gösteri Merkezinde toplanıyor. Çalıştayda İlahi Farkındalık eğitimi alanların tecrübelerini paylaşacağı çeşitli sunumlar ve Hipnotik NLP mezuniyet töreni gerçekleştirilecek. Gün boyu sürecek etkinlikte ayrıca mini konserler de olacak.

İlahi Farkındalık Ekolünün kurucusu, binlerce öğrenci yetiştiren FARKEDER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ersoy, çalıştayın halka açık olduğunu ve ülkenin her yöresinden konuya ilgili insanları etkinliğe beklediklerini söyledi. Ersoy: “Çalıştayımız bu yıl 5. kez toplanıyor. Son bir yılın muhasebesi ve gelecekte yapacağımız çalışmaları masaya yatırıyoruz ve ayrıca eğitim alan öğrencilerimizin çeşitli uygulamalarına ait sunumlar gerçekleştiriliyor. Bizim geliştirdiğimiz ekol tasavvuf ve kuantum çerçevesinde kişisel gelişime yeni bir pencere açtı. Bu ekolden yetişen öğrencilerimiz ülkenin çeşitli yerlerinde önemli hizmetler veriyorlar. Bu çalıştayımızda aynı zamanda bu hizmetleri tartışacak ve yol haritamızı şekillendireceğiz.” dedi.

5. İlahi Farkındalık Çalıştayı’nın ikinci gününde ise toplu olarak Ankara türbeleri ziyaret edilecek. Hacıbayram Veli türbesinde başlayacak gezi Çamlıdere Şeyh Ali Semerkandi türbesine ziyaret ile son bulacak.

Bakmadan Geçme