Ahi Enstitüsü'nden Çevrimiçi Toplantılar

'Kadın Erkek Ahi'nin Hedefi, Türkiye'nin Birliği  Üretim İstihdam Seferberliği'  projesi kapsamında çevrimiçi toplantılar başlıyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ahi  Enstitüsü'nden Çevrimiçi Toplantılar

 Bnyesinde Ahi Enstitüsü'nün barındıran Dünya Esnaf Sanatkarlar Derneği, çişleri Bakanlığı Sivil toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile beraber hazırladığımız “Kadın ve Erkek Ahi’nin Hedefi; Türkiye’nin Birliği  Üretim İstihdam Seferberliği” başlıklı projemizde esnaf ve sanatkarlara yönelik   çevrimiçi (online)  toplantılar başlatıyor.

Esnaf  ve Sanatkar Odaları Başkanları ve esnaf ve sanatkarlar hangi konuşma başlığında ve ya başlıklarında konuşmak istediklerii https://ahienstitusu.org/haydi-esnafim-soz-senin-/84/  haber metninin altındaki "yorum yap" kısmına veya  watsaap 0538 483 25 53 numarısına adını soyadını, kurumdaki görevini ve iletişim bilgilerini ,GSM no ve eposta adresini bildirmesi gerekiyor.

konuşmacılara 10'ar dakikalık konuşma süreleri verilecektir. Toplantımız 2 saat sürecektir. WhatsApp grubu üzerinden toplantı linki tarafınıza iletilecektir. Bu linki üyelerinizle paylaşmanızı, böylece daha fazla katılımın sağlanmasını böylece siz değerli konuşmacıların görüşleri ve önerilerinin geniş esnaf ve sanatkar kesimi tarafından öğrenilmesini öngörmekteyiz. Üyeleriniz Zoom’da sizlere chat kısmından sorularını ve görüşlerini yazarak iletebilecekler.

 

KONU BAŞLIKLARI

-Türkiye’de Üretimin Arttırılmasında Esnaf ve Sanatkarlık Yapan Geçici Koruma Statüsündeki Sığınmacıların Rolü
-Esnaf ve Sanatkarların İstihdamı Açısından Sosyal Güvenlik Politikalarında Yeni Açılımlar
-Kadın Esnaf ve Sanatkarların Üretim ve İstihdamdaki Rolü
-Türkiye’nin Birlik ve Bütünlüğünün Korunmasında Esnaf ve Sanatkarların Toplumsal Katkısı 

Bakmadan Geçme