Ankara'yı Karıştıran Yazı

Gazeteci yazar Fehmi Çalmuk Ak Parti içindeki tartışmaları farklı bir pencereden ele aldığı ' Ümmetin Takozları, Davanın molozları' yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu açısından olayları değerlendirdi.

www.politikadam.com haber sitesinmde kaleme aldığı yazısında Fehmi Çalmuk;  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'aDün nasıl dedilerse “Ver Papazı, Al kozu” bugün de Erdoğan’a “Süleyman’ı ver, 2023 mührünü al” diyorlar… Yarın başka bir şey diyecekler" dedi.

Yazısında " Peki, hiç düşündünüz mü Erdoğan’dan neden devamlı kurban istiyorlar? Yanını, önünü, arkasını, sağını solunu boşaltmak için… Yazıyorlar, yazdırıyorlar…Daha somut konuşalım: Çözümü belli olmayan bir kelimeyi çözüm diye köşelerine taşıdılar. ‘Süleyman Soylu sorunsalı’ diye… Ne hikmetse hiçbir durakta bile beklemeyen kalemler, Dün Refahyol’da Erbakan’a istikamet verenler bugün Cumhur’da Erdoğan istikamet veriyor… Yaz diyorlar yazıyorlar, çiz diyorlar çiziyorlar" diyen Çalmuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında bilinmelerin köşesine taşıdı

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Bakmadan Geçme