Bakanlıktan kadın ve genç girişimciler için anket

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), bağlı oda başkanlıklarına 'Projelerin Değerlendirilmesi Konulu Anket Çalışması Hakkında' genelge gönderdi.

Kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek amacıyla projeler yürüten Ticaret Bakanlığı konuya ilişkin bir anket hazırladı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), bağlı oda başkanlıklarına ankete ilişkin bugün bir genelge gönderdi.

İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve Genel Sekreter Ömer Demir’in imzasını taşıyan genelge şöyle:

“Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından Ticaret İl Müdürlüğü'ne gönderilen yazıda; kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile Export Akademi Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı ve Kadın Girişimci Online/Fiziki Network Programı gibi Projeler hayata geçirilmiştir.

Gelinen aşamada kadın ve genç girişimcilere yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliğini ölçebilmek ve girişimcilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda bu çalışmalara yön vermek amacıyla bir anket çalışması yürütülmesinde fayda görülmüştür. Anketi Bakanlığımızca kadın ve genç girişimcilere yönelik olarak düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan girişimcilerin doldurması öngörülmektedir.

Bu kapsamda kadın ve genç girişimcilere yönelik olarak hazırlanan ankete https://anketler, ticaret.gov.tr/index.cfm?ID=76 adresinden erişim sağlanabilmektedir. Anket 22.01.2020 tarihine kadar girişimcilerin erişimine açık olacaktır.

Bilgilerinizi ve söz konusu anketin ilgili esnaf ve sanatkârlarınıza duyurulması ve katılımının sağlanması hususunda gereğini rica ederiz.”

Bakmadan Geçme