• Haberler
  • Yaşam
  • Bosna Hersek: Huzurevindeki yangında 10 kişi hayatını kaybetti

Bosna Hersek: Huzurevindeki yangında 10 kişi hayatını kaybetti

Bosna Hersek'in Tuzla şehrinde bir huzurevinde çıkan yangında en az 10 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Polis, yaklaşık 20 kişinin yaralandığını duyurdu.

Bosna Hersek'te dün akşam saatlerinde Tuzla kentindeki bir huzurevinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. En az 10 kişinin hayatını kaybettiği yangında polis, 20 kişinin yaralandığını duyurdu.

Tuzla'daki itfaiye ekiplerinin yanı sıra Srebrenik, Zivinice, Lukavac ve Kalesija şehirlerinden ekipler, yangının söndürülmesine destek verdi.

Yangında çok sayıda kişinin öldüğü bildirilirken, yaralı olarak kurtarılan çok sayıda kişinin de hastanelere kaldırıldığı açıklandı. Ekipler, kontrol altına alınan yangında arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme

Esnaf Haber TV - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0538 483 25 53
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!