Esnaf Odalarına Ücretsiz Medya Eğitimi

Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ne bağlı Ahi Enstitüsü esnaf ve sanatkar odalarına yönelik ücretsiz medya ve iletişim eğitimi hazırlardı.

"Anadolu'nun Ahisiyiz Dört bir Koldan Türkiye'yiz" projesi kapsamında Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’ne bağlı Ahi Enstitüsü yeni bir çalışmaya daha imza attı. Ahi Enstitüsü'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Dünya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’ne bağlı Ahi Enstitüsü ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştirilen “ANADOLU’NUN AHİSİSİYİZ, DÖRT BİR KOLDAN TÜRKİYE’YİZ” Projesi kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına ve Birliklerine yönelik “MEDYA VE İLETİŞİM EĞİTİMİ” hazırlanmıştır.

HABER YAZIMI (Basın açıklaması, basın bülteni, röportaj),  FOTOĞRAF ÇEKİMİ, GÖRÜNTÜ ÇEKİMİ, SOSYAL MEDYA KULLANIMI, ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ, SÖZ SÖYLEME VE HİTABET  alanlarında verilecek eğitimler Zoom üzerinden yapılacaktır.

20 kişi ile sınırlı olan eğitimler ücretsizdir.

Eğitimleri aksatmayan ve uygulama eğitimlerine katılanlara sertifika verilecektir.

Eğitimin toplam süresi 56 ders/saattir.

Oda, Birlik, Federasyon, Kredi ve Kefalet Kooperatiflerden kurumsal başvuracak adayların hangi derse başvurma taleplerini içeren resmi yazı, kendilerini tanıtan öz geçmişleri ve dijital vesikalık fotoğraflarını [email protected] eposta ile göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi edinmek için:  www.ahienstitusu.org   0312 472 85 58"

 

 

Bakmadan Geçme