Esnaflara seslendi: Türkiye Gaza, Onlar Frene Bastı

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 'Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi' tamamlandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Kurtulmuş, Birçok ülkenin bu süreçte frene basarak kendilerini garanti altına almaya çalıştığını hatırlatırken, "Türkiye diğer ülkeler gibi frene basmak yerine gaza basmayı tercih etti. Yani daha fazla üreten, daha fazla istihdam oluşturan, daha fazla ihracat yapan, daha fazla alanlarda katma değer üreterek, dünyada rekabet edebilen ve böylece cari açığını dengede tutarak gelişmeyi sürdürebilen bir ülke olma tezi etrafında yürüyüşünü sürdürdü. Bunun sonucu olarak şunu bugün açıklıkla söyleyebiliriz ki Türkiye son 9 çeyrektir dünyada art arda büyüyen neredeyse tek ekonomidir." dedi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde "Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi" kapanış toplantısına katılan  Kurtulmuş, snaf ve sanatkarların yaşadığı problemler olduğunu ve bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için gayret sarf edildiğini kaydeden Kurtulmuş, asgari ücret, memur ve emekliler başta olmak üzere her alanda dar gelirli yurttaşları destekleyecek çalışmalar yapıldığını, esnaf ve sanatkarların karşılaştığı zorlukların aşılabilmesi için destekler verildiğini anlattı.

Esnaf için çok önemli olan projede emeği geçenlere teşekkür eden Kurtulmuş, bu projeden istifade edenler sonuç almaya başladıkça çok daha güçlü bir şekilde bu projenin devamının geleceğini söyledi.Halkbank'ın desteğiyle 2022 yılında temeli atılan, binlerce esnaf ve sanatkarın dijital pazarlarda yer almasını sağlayan Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi'nin kapanış toplantısı yapıldı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası iş birliğinde gerçekleşen projenin kapanış toplantısına AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, milletvekilleri ve oda başkanları katıldı. 

   Halkbank'ın desteğiyle 2022 yılında temeli atılan, binlerce esnaf ve sanatkarın dijital pazarlarda yer almasını sağlayan Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası iş birliğinde gerçekleşti

Bakmadan Geçme