Hacı Bayram Veli Esnafı : Esnaf İçin Tam Kapanma Kabus Olur !

Koronavirüs Salgını nedeniyle Müslümanların en önemli ibadetlerinden biri olan hac vazifesi yerine getirememesi hac malzemeleri satan Hacı Bayram Veli Çarşı esnafını derinden etkilemeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hacı Bayram Veli Esnafı :  Esnaf İçin Tam Kapanma Kabus Olur !

Hac ve Umre malzemeleriyle takke, tespih ve seccade gibi hediyelik eşyanın satılmasında öne çıkan Hacı Bayram Veli Çarşı esnafı pandemin'in ortaya çıkardığı zorluklar ile mücade etmeyi sürdürüyor. 

İslam’ın beş büyük ibadetinden birisi olan hac ibadetinin yanında kendisine “küçük hac” denilen bir ibadet daha vardır ki, biz bu ibadete umre ibadeti diyoruz.

Umre İbadetini heyecanla bekleyenlerin yanısıra esnaf ve sanatkar süreci Esnafhabertv.com mikrofonlarına  değerlendirdi.

Deri Mamülleri İşletmeci Bünyamin Şenipek " Pandemi bizi olumsuz etkiledi .Özellikle fiziki mağzamızda ciddi kayıplar yaşadık. İnternette satışların artırmamızla birlikte süreci daha az yara alarak atlattık."dedi.

Hediyelik Eşya işletmelerine sahip Murat Köse ve Tuncay Kapucu "Salgın dolayısıyla yapılamayan Hac İbadetinin  biran önce başlamasını bekliyoruz." dedi.

Detaylar Haberde...

 

Bakmadan Geçme