Haklıysan, Mağdursan Ankete Katıl

Güzellik sektörü temsilcileri haklıysa, eğer mağdursan ankete katılarak görüşünü açıkla. Bilim Kurulu, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı,   Cumhurbaşkanlığı, siyasi partiler, Türkiye duysun

Kısmi kısıtlama ile birlikte kapanan güzellik  salonu/işletmeleri mağduriyetlerini ve haklı taleplerinin duyurmlak için çeşitli etkinlikler,açıklamalar, ziyaretler, basın açıklamaları yapıyor. sektörün güçlü sesi esnafhabertv.com olarak en başta sektöre destek olmak amacıyla ve daha önemlisi de yaptıkları görüşmelerde ve basın açıklamalarında ellerinde ölçülebilir bir veri olması bakamından bir anket düzenledik.

Güzellik Salonları Açılmalı mı?

Kısmi kısıtlama sürecinde sektör içinde kapatılan güzellik salonlarına/merkezlerine ve işletmelerine için nasıl bir karar alınmalı?

Ankete başlar başlamak güzellik uzmanları ve güzellik salonlarından büyük bir destek aldık. Özellikle  İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayşe Aydın Hanımefendi'nin yazılı ve sözlü açıklamalarıyla ankete büyük ilgi vardı. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Bu şekilde gelen desztekleri, meslek örgütlerini ve STK'ları teker teker yazıp destek olacağız.

Ancak bu yeterli değil... Güzellik sektörü temsilcileri haklıysa, eğer mağdursan ankete katılarak görüşünü açıkla. Bilim Kurulu, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı,   Cumhurbaşkanlığı,siyasi partiler, Türkiye duysun

 

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme