İş İnsanı Erdal Arslan'dan Sarsıcı 28 Mayıs Seçim Analizi

28 Mayıs seçimleri ya tam bağımsız Türkiye ya da küresel güçlerin sömürgesi olmaya razı olmanın seçimidir. Olay patates, soğan, makarna, karın doyurma olayı değil. İnsan aç kalabilir, aç kalan insan gün gelir karnını doyurma imkânını bulur ama vatan elden giderse bir daha vatan bulmak mümkün değildir. Zaten vatanın elden gitmesi demek ebediyen açlığa mahkûm olmak demektir. Gün, patates ve soğan hesabı yapma günü değildir. Hele bir vatanımızın işgal edilmesine, bölünmesine müsaade etmeyelim, ondan sonra döner patatesin de soğanın da hesabını sorarız.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İş İnsanı Erdal Arslan'dan Sarsıcı 28 Mayıs Seçim Analizi

Bu sözler otuz yılı bir aşkın bir süredir Avrupa’da yaşayan  iş adamı Erdal Arslan'a ait. Arslan aynı zamanda   Avrupa’da yaşayan  Türk iş insanlarının kurduğu  Avrupa MÜSİAD’ın kurucularından ve ilk genel sekreteri.

Kimi çevrelerce asrın seçimi olarak nitelendirilen  14 Mayıs seçimleri  ve 28 Mayıs  günü ikinci turu gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucunu etkileyen  kitlesel oyların başında yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın oyları geliyor. Bu İtibarla Türkiye’de gelişen olaylara, gelişmelere karşı duyarlılıkları, farkındalıkları  başında yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın sandığa gitmeleri kadar önemli. İş insanı Erdal Arslan ile  28 Mayıs seçimlerini konuştuk. Röportaj  22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Politik Adam.com'da

Bakmadan Geçme