Kahveci, İnternet Kafecileri Esnafı Susarsa Türkiye Susar

Kahveci, Kıraathaneci, İnternet Kafe Esnafı Esnaf Ve Sanatkarlarının Hasarı Tespit Raporu Çevrimiçi (On Line) toplantısı'na hazır mısınız ?


 Dünya Esnaf Sanatkarlar Derneği’nin “Anadolu'nun Ahisiyiz, Türkiye’nin Hizmetindeyiz”  projesi Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği, Ahi Enstitüsü ile www.esnafhabertv.com işbirliğiyle devam ediyor.

Önce pandemi sonra döviz kurundaki artışlar ve daha sonra da petrol fiyatlarında aşırı fiyatlandırma ila zor günler yaşayan esnaf ve sanatkarın hasar tespitini ortaya koymak için online çevrimiçi (on line) toplantılar düzenliyor.

Bu toplantılardan biri de KAHVECİ, İNTERNET-KAFECİLER ESNAF VE SANATKARLARININ HASAR TESPİT RAPORU  çevrimiçi (on line) toplantısıdır. 

Esnaf ve sanatkarlara yönelik meslek örgütleri ve STK lar için de ilk defa bu şekilde yapılacak olan çevrimiçi (on line) toplantıyla esnaf ve sanatkarın içinde bulunduğu durum analiz edilebilecek yapılan konuşmalar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Toplantılara konuşmacı veya dinleyici olarak katılmak isteyen oda başkanları oda yönetim kurulu üyeleri sivil toplum örgütlerinin başkanları [email protected] e-posta adresi ne isimlerini iletişim bilgilerini konuşmacı veya dinleyici olarak katılımlarını bildirmesi gerekiyor. Ayrıca projeye destek veren www.esnafhabertv.com’da yayımlanan olarak haberimizin altında yorum yaz köşesine okuyucularımız katılmak istediği sektörü konuşmacı mı dinleyici olarak katılmak istediğini telefon, eposta adreslerini yazmaları kaydıyla projeye dahil edileceklerdir.  

Dünya Esnaf Sanatkarlar Derneği'nin hazırladığı proje Nisan 2022 ayı ile beraber belli periyotlarla kamuoyuna haberdar edilerek yapılması planlanmaktadır.

Unutmayın bu haberin altındaki yorum kısmına veya [email protected] adresine  başvurunuzu gönderin
Adınız ve Soyadınız ile ikamet ettiğiniz il
Katılmak istediğiniz  çevrim içi  (on line) toplantı 
Kimin adına katılmak istediğiniz ve göreviniz (Meslek örgütü, STK, organizasyon ismi) 
İletişim bilgileri gsm no, eposta 
 

Bakmadan Geçme