O ilçede iki ayda 34 esnafa 4,4 milyon kredi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının iki ilk aylık zaman dilimi içerisinde, esnaflara verilen kredi miktarını açıkladı.

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021'in iki ayında esnaflara verilen kredi miktarını açıkladı. Mısırlıoğlu, ‘1 Ocak – 28 Şubat 2021 tarihleri arasında, ilçemizde işlerini devam ettiren esnaflarımızdan 34 kişiye, toplam 4 milyon 375 bin Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağlandı’ dedi.

Başkan Mısırlıoğlu şunları kaydetti:

   “2021 yılında ilk iki aya baktığımız zaman ekonomik açıdan düzlüğe çıkabilmek adına esnaflarımıza kredi sunmaya devam ettik. 1 Ocak-28 Şubat 2021 tarihleri arasında, ilçemizde işlerini devam ettiren esnaflarımızdan 34 kişiye, toplam 4 milyon 375 bin Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağlandı. Tüm esnaflarımıza hayırlı işleri olmasını temenni ediyoruz. Gölcük ticaretinin daha da iyi duruma gelebilmesi açısından halkımızın da esnafımıza destek olmasının önemli olduğunu düşünüyorum."

 

Mısırlıoğlu, koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda esnaflara uyarı da yaptı

Başkan Mısırlıoğlu,  “İçinde bulunduğumuz 2021 yılında esnaflarımız adına yaptığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine bu dönemde ekonomik açıdan zor bir durumda olan ve destek alan esnaflarımız bulunuyor. Onların da düzlüğe çıkabilmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz. Kademeli normalleşme dönemi geçtiğimiz günlerde başladı. Bunun ilçemiz esnafına da faydalı olmasını temenni ediyorum. Esnaflarımız, coronavirüs tedbirlerine harfiyen uymayı devam ettirmeliler" ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme