Pınar Eczacıbaşı hayatını kaybetti
Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi'nin kurucu başkanı Pınar Eczacıbaşı hayatını kaybetti.
İş dünyasının tanınan isimlerinden, Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi'nin kurucu başkanı Pınar Eczacıbaşı hayatını kaybetti. Ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın kuzeni olan Saffet Pınar Eczacıbaşı’nın 6 Mayıs’ta hayatını kaybettiği, Eczacıbaşı Ailesi tarafından yapılan açıklamayla kamuoyuna duyuruldu.
Cenaze töreninin, 8 Mayıs Perşembe günü öğle namazının ardından Zincirlikuyu Camii’nde düzenleneceği ve Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.