• Haberler
  • Yaşam
  • Sektörde İsyanı Ali Özpolat Yorumladı: Freni Patlamış Kamyon Gibiyiz

Sektörde İsyanı Ali Özpolat Yorumladı: Freni Patlamış Kamyon Gibiyiz

Güzellik sektörü Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama olarak içeri alınmasıyla patlak veren fenomenlerin güzellik salonları adı altında yasa dışı olaylara karışması sektörü ayağa kaldırdı. Bu kadar gelişme yaşanırken sektör örgütlenmeleri federasyon, odalardan açıklama yapılmaması sektör temsilcilerini çileden çıkarttı. Ankara Artistlik Kuaförler Derneği Başkanı Ali Özpolat sektördeki gelişmeleri ' Freni patlamış kamyon gibiyiz' sözleriyle eleştirdi.

Ankara Artistlik Kuaförler Derneği Başkanı Ali Özpolat sektördeki gelişmeler ile ilgili esnafhabertv.com'a şu açıklamayı yaptı:

Göreve davet

Freni patlamış kamyon gibiyiz gün geçmiyor ki güzellik uzmanı adı altında yeni fenomenler çıkıyor ve sektör de büyük emeği olan meslektaşlarımızın tüm haklarının gasp edip  haksız rekabete fırsat veriliyor. Buna seyirci kalan ve sert tepki vermeyen yaptırım gücünü kullanmayan kuaför berber ve güzelik salonları başı boş kendi hallerine terk edilmiş bir görüntü oluşmasından Ankara Artistlik Kuaförler Derneği olarak  Federasyon başkanı  ve oda başkanları  bununla ilgili göreve davet ediyoruz.

Yasal önlemler alınmalı

Sadece üyelerden aidat almak olmadığını ve tüm sayal haklarımızın takipçileri olması basında günlerdir yer alan kara para aklama merkezi gibi gözüken yada parası olanın rahatlıkla güzellik merkezi açmalarının kolay izin verilmesiyle ilgili tüm alın teri olan emektar meslektaşlarımın emekleri bu kadar kolay harcanmamalı. Toplumdaki yerimiz ve prestijimiz daha fazla zedelenmemesi için bir an önce  Federasyon başkanı ve oda başkanlarını tüm camiamıza yazılı görsel canlı yayınlarla bu konunun  daha fazla sektöre zarar vermeden önlem almaları gerekmektedir. Bundan sonraki süreçlerde kolay işletme açamamalarıyla ilgili bir dizi yasal önlemler alınmasını istiyoruz.

Bakmadan Geçme