Topçu, Yılın En iyi Güzellik Uzmanı Eğitmeni Seçildi

Gold Moon Awards Medya Ödülleri Ankara'da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

2022 yılı Gold Moon Awards Medya Ödülleri Ankara'da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ankara'nın ve Türkiye'nin tanınmış iş dünyası insanlarının bir araya geldiği  törende yılın en iyi güzellik uzmanı eğitmeni Kevser Gülcan Topçu seçildi.

Topçu, ödülünü ünlü manken Tuğba Özay'ın elinden aldı.

Topçu ödül töreninde yaptığı konuşmada insanoğlu doğduğu günden bu yana yaşam mücadelesinin en önemli hedefi güzelliklere ulaşmak güzellikleri yaymak güzellikleri korumak olduğunu belirtti. Topçu "Bu akşam güzellik uğruna, alın teri dökerek, emek harcayarak, helalinden kazanarak ve en önemlisi de istihdam oluşturarak daha güzel bir Türkiye'ye ulaşma idealiyle burada toplanan değerli konukları saygıyla selamlıyorum. Böyle bir ödülü alma 30 yıllık eğitimci olarak meslek aşkını guclendirmistir..En büyük hedefim sürekli iyileştirme ile  güzellik sektörünün güncelleme eğitimi planlaması hayata geçirmektir.Güzeller içinde beni seçerek bu ödüle layık gören halkımıza çok teşekkür ediyorum"
 

Kevser Gülcan Topçu Kimdir ?

1Kevser Gülcan Topçui976 yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde beş kardeşli bir ailenin Esnaf bir babanın 3’üncü evladı olarak dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Kadirli’ de okudu. Güler yüzlü sevecen, sosyal yapısı yatılı okuduğu sağlık meslek lisesinde okurken herkes tarafından dikkat çekti. 
17 yaşına geldiğinde artık devlet memuru olarak Başkent Ankara Trafik Hastanesi'nde hemşirelik yapmaya başladı. 
Altı yıllık periyotlarla Trafik Hastanesi'nde, Sanatoryum Hastanesi'nde ve Keçiören Eğitim hastanesinde hemşire olarak görev yaptı. Başarılı bir meslek hayatında kariyer basamaklarını da teker teker tırmandı. Yönetici hemşire ve eğitim hemşireliği görevlerden bulundu. Çalışma hayatı devam ederken üniversite okuyarak Yüksek hemşirelik unvanını kazandı. 
D7evlet memurluğunda özel sektöre geçti.  Güzellik sektöründe müşteri memnuniyetini sürekli iyileştirmeyi esas alan hijyen odaklı bir işletme kurdu.  En büyük hedefi güzellik sektörüne güncelleme eğitim planlaması yaparak mesleki verimliliği en üst seviyeye çıkartmak amacıyla arkadaşlarıyla birlikte Tüm Güzellik Uzmanları Güzellik Salonu İşletmecileri Ve Eğitimcileri Derneği’ni hayata geçirerek başkanlığını yapıyor.
24 yaşındaki makina mühendisi oğluyla birlikte yaşıyor.

Bakmadan Geçme