Tuvalet Parası Depremzedelere

Amasya'da Çelebi Mehmet Meydanı'nda Otopark tuvaletini işleten Hayati Doğan,  hasılatını afetzedelere bağışlanacağını duyurdu. İşletmesinin camına '10 günlük hasılatımız depremzedelere gönderilecektir' pankartı asan Doğan, afetzedelere bir nebze de olsa kendince yardımda bulunmak istediğini söyledi.

Doğan, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyen Doğan, tüm vatandaşların depremin yaralarının sarılması için birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirtti.

www.objektifamasyo.com'un haberine göre Doğan, "Onların elinden bir nebze tutabilmek için, çorbada tuzumuz olsun diye hasılatımızı bağış yapacağız. Rabbim ülkemizi, milletimizi, devletimizi bu tür felaketlerden korusun. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın bize inşallah. Ufak bir yardımımız olursa ne mutlu bize diyeceğiz." diye konuştu.

Yaşanan zor günlerin dayanışmayla atlatılacağından emin olduğunu vurgulayan Doğan, "Depremzede ailelerimize devletimiz başta olmak üzere herkes yardım ediyor esnaf olarak deprem bölgesinden ilimize gelen ailelere de yardımcı oluyoruz. Amasya olarak deprem bölgesine herkes elinden gelen yardımları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu zor günleri el birliği ile atlatacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

Her Sektörde Yardım Etme Çabasını Görüyoruz

Otoparkın tuvaletinde bağış pankartını gören müşteriler ise “Amasya’da herkes elinden gelen yardımı yapıyor. Esnafta Sağ olsun hasılatını paylaşıyor, bağışlıyor.  Pankartı gördük, ihtiyacımızı buradan giderdik. Her sektörden yardım etme çabasını ilimizde görüyoruz. Devlet millet el ele bu zor günleri atlatacağız. Yaraları saracağız” dediler.

Bakmadan Geçme