2020 Yılı Pazarcı Esnafını Yıprattı

Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu 2020 yılını değerlendirdi

Bursa Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu "2020 yılı  tüm dünya için ülkemiz ve bizler için maddi ve manevi anlamda  hepimizi yıpratmış bulunmakta fakat her zaman olduğu gibi bu yılı da acısıyla tatlısıyla geride bırakacağız  ve önümüze umutla bakmaya devam edeceğiz" dedi. 

Üyelerine yönelik 2020 yılını değerlendiren Refik Aksu şu açıklamayı yaptı:

Değerli esnaf arkadaşlarım  sizlerle birlikte dolu dolu üç yılı geride bırakmış bulunuyoruz.
Gerek genel sekreterimiz, gerekse oda çalışanlarımız  olsun sizleri hep güler yüz ve tatlı dille karşılamaya özen gösterdik, öğle molasında bile hiç bir üyemize git 1 saat sonra gel dedirtmedik, işlerinizi her koşulda halletmeye çalıştık ve de çalışanlarımız üç yıl boyunca aralıksız HİZMET sunduklarına hep beraber şahit olduk...
Pazar yerlerimizde ise güvenlik personelimiz ve inşaat ekibimiz ellerinden geldiğince layıkıyla görevlerini yaptıklarını biliyoruz... Bizler ise 3 yıl boyunca gerek sahada olsun gerekse resmî kurumlarda olsun sizlerin haklarını en iyi şekilde koruyup,  katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere..
Tabikide eksiklerimiz illaki vardır  onlarıda siz değerli esnafımızın hoş görüyle karşılayacağını umuyoruz.
Şunu da belirtmek isterim ki 2020 yılı  tüm dünya için ülkemiz ve bizler için maddi ve manevi anlamda  hepimizi yıpratmış bulunmakta fakat her zaman olduğu gibi bu yılı da acısıyla tatlısıyla geride bırakacağız  ve önümüze umutla bakmaya devam edeceğiz..
Ve son olarak yeni yılın(2021) tüm dünya ve ülkemiz için sağlık,huzur ve barış getirmesini temenni ediyor Covid19’suz bir yıl diliyoruz.."

Bakmadan Geçme