Kadına Şiddete Karşı Çiçek Kampanyası

Ankara Artistik Kuaförler Derneği Genel Başkanı Ali Özpolat, 'kadına şiddetti kınıyor ve yasaların en ağır şekilde  cezalandırmasını bekliyoruz' derken farkındalık adına her kadına bir çiçek kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Son yıllarda artan kadına yönelik şiddet olaylarına karşı esnaf başkanından tepkiler gelmeye devam ediyor. "Ankara Artisltk Kuaförler Derneği, olarak kadına şiddetti kınıyor ve yasaların en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz." diyen Ali Özpolat, farkındalık adına her kadına bir çiçek kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Kısa adı TÜSED olan Tüm Güzellik Uzmanları Güzellik Salonu işletmeleri ve Eğitim Derneği Başkanı Kevser Gülcan Topçu'nun www.esnafhabertv.com'daki ilk yazısında gündeme getirdiği kadına şiddete karşı esnaf duyarlılığı üzerine ilk destek Ankara Artistik Kuaförler Derneği Genel Başkanı Ali Özpolat'tan geldi.

Özpolat'ın açıklaması şu şekilde:

"Gün geçmiyor ki gazete sayfalarında, televizyon ekranlarında ve diğer tüm iletişim araçlarında, kadınlara yönelik tacizden, istismardan, eziyetten, psikolojik baskıdan, hakaretten tutun da, tekme tokada hatta öldürmeye varan bir şiddet davranışının haberine rastlamayalım.Kadına yönelik şiddetin toplumsal şiddeti, kötülüğü, nefreti yeniden üreten boyutu, toplumsal yansımaları ve bireyin gördüğü zarar maalesef ki bu durum toplumumuzda sıradan ve olağan bir durum halinde, neredeyse her gün bir kadına yada çoçuklara taciz ve istismar olarak karşımıza çıkıyor Ankara Artistik Kuaförler Derneği olarak devlet büyüklerimizden ağır yattırımlar uygulanmasını bekliyor ve kadına kalkan ellerin kırılmasını istiyoruz.

Bizler mesleğimiz gereği kadınların her zaman yanlarında olduk. Dernek olarak bu konunun her kurum ve kuruluşlar tarafından yoğun tepki vermelerini bekliyoruz. Dernek olarak farkındalık adına her kadına bir çiçek kampanyası başlatıyoruz. Yaşadığımız bu zor süreçte( Pandemi ve ekonomik sıkıntılar.) Zorlansak da, her bir bireyin daha duyarlı ve birbirlerine daha saygılı olmaya davet ediyoruz"

Bakmadan Geçme