Kullan At Dönemi Bitti

 Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman ' Sokağa çıkma yasakları devam ediyor ve esnaf elindeki kışlık ürünleri satamadı' dedi.

Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, pandemi nedeniyle vatandaşların yeni mal alma dörnemini geride bıraktığını belirtirken "Kullan at olayı artık bitti" dedi. 

 Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, esnafın yeni ürün almakta zorlandıklarını belirtirken  “Esnaflar, satılan ürünlerin maliyetlerinden yakınıyor. Herkes, her ürüne en az yüzde 50 oranında zam geldiğini söylüyor. Esnaf sattığı fiyata aynı ürünleri koyamayacağından dert yanıyor. Bugün 25 TL?ye sattığı ürünü önümüzdeki sezon için 30 TL?ye alacak. Sokağa çıkma yasakları devam ediyor ve esnaf elindeki kışlık ürünleri satamadı. Ürünleri satamadığı için ödemelerini yapamıyor ve ekonomik anlamda sıkıntılar yaşanıyor. Ödemeleri yapamadığı için insanlar bazı alışkanlıklarından vazgeçmek zorunda kalıyor" diye konuştu

Bakmadan Geçme