Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Ahilik Töresi Afet Bilinci Güvenli Millet, Güvenli Devlet' Sloganını Söyle
guvencenEditör

'Ahilik Töresi Afet Bilinci Güvenli Millet, Güvenli Devlet' Sloganını Söyle

Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya illerinde  esnaf/sanatkarlar ile odaların başkanları 'Ahilik Töresi Afet Bilinci Güvenli Millet, Güvenli Devlet' şeklindeki sloganımızı söyleyerek projeye destek verdiler.

Asrın felaketi 6 Şubat’ta meydana geldi. Deprem  ve daha  sonra sel felaketiyle karşı karşıya kalan Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya illerinde  esnaf/sanatkarlar ile odaların başkanları “Ahilik Töresi Afet Bilinci Güvenli Millet, Güvenli Devlet” şeklindeki sloganımızı söyleyerek projeye destek verdiler.
Dünya Esnaf Sanatkarlar Derneği bünyesindeki Ahi Enstitüsü; İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile yürüttüğü “Ahilik Töresi Afet Bilinci Güvenli Millet, Güvenli Devlet” başlıklı projesi devam ediyor. 
Proje kapsamında yer alan filmlere aralarında esnaf ve sanatkar odaları başkanlarının, gazeteciler ile esnaf ve sanatkarlardan oluşan depremzede konuştu. 
Film www.ahienstitüsü.org  web sitesinde, ve Ahi Enstisü’nün youtube kanalı ile esnafhabertv youtube kanalında yayınlanıyor. 
 

Yeni Videolar