Adana Esnaf Başkanı Güzellik Salonlarıyla İlgili Ses Verdi

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, güzellik salonu işletmecileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Uluslararası Güzellik Uzmanları Federasyonu Başkanı Nuran Şahin, Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay, Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Perlin Veziroğlu ile birlikte Adana Birlik Başkanı Niyazi Göger’i ziyaret ederek, yaşadıkları sorunları dile getirip, çözümü noktasında destek istediler.

 Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Hacı Emin Ünal ve beraberindeki heyet, pandemiyle mücadelede alınan yeni tedbirler kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan Güzellik Salonu işletmecilerinin ve yanlarında çalışan personelin mağdur olduğunu kaydettiler.Bir çok sektörde olduğu gibi güzellik salonlarının da belirli kurallar dahilinde açılmasını istedikleri ve bu süreçte ekonomik anlamda devletten destek beklediklerini dile getirdiler.

Güzellik salonu işletmecilerinin genel sorunlarının da ele alındığı ziyarette çözüm önerileri konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Niyazi Göger de tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi nedeniyle olağan üstü bir süreç yaşandığına işaret etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu süreçte her zaman esnaf ve sanatkarımıza destek olmak ve sorunların çözümü noktasında çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkanı Niyazi Göger, şöyle konuştu:

“Pandeminin başından itibaren sürekli sahadaydık. Esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek sorunları yerinde tespit ettik. Çözümü noktasında hükümet ve yerel idare nezdinde görüşmelerde bulunduk, raporlar sunduk. Kuşkusuz pandemi tüm esnafımızı etkiledi ancak bu süreçte işyerlerini açamayan esnaflarımız daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyor. Pandemi döneminde işyerlerini açamayan güzellik salonu esnaflarımızın talepleriyle ilgili gerekli çalışmaları yapacağız. Biz her zaman esnafımızın yanındayız ve sorunların çözümü noktasında desteklerimizi sürdüreceğiz” 

Bakmadan Geçme