Abdülkadir Akgül'den Esnaf ve Sanatkarın Yüzünü Güldürecek Gelişme

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Abdülkadir Akgül başkanlığında Mamak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurul toplantısı yapıldı.

TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül önderliğinde düzenlenen toplantıya esnafın bir çok kesiminden katılım sağlanmasıyla esnaf ve sanatkarları umutlandıran önemli gelişmeler yaşandı.
Katılımcıların ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül " Mamak Esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi başta olmak üzere Esnaf odaları ile koordineli şekilde sorunları çözme odaklı çalıştıklarını " belirtti.

Abdulkadir Akgül; ‘'Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman akıl ve mantık ile hareket ettiklerini, bunun karşılığını aldıklarını almaya devam edeceklerini '' söyledi.

' Sözlerine şöyle devam eden Akgül " herşeyin en iyisine layık olan esnaf ve sanatkarların çalışmaya devam edeceklerini Esnaf ve sanatkarın hak ettiği değeri göreceklerini'' ifade etti.

Bakmadan Geçme