Esnafa Bu Yapılır Mı?

50 bin liralık borcu için 500 bin liralık ürününe haciz konduğunu belirten Kayserili kadın esnaf Aysun Bıyık, 'Ürünlerime el koydular, ben bu borcumu nasıl ödeyeceğim.' dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP İl Başkanı Ümit Özer, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tosuner ve CHP Kadın Kolları Genel Merkez yöneticilerinin ziyaret ettiği, Aysun Bıyık, AVM Yönetimi tarafından mallarına el konulmasının yanı sıra dükkanına girmesine de izin verilmediğini belirtti. 


50 Bin liralık borcu için 500 bin liralık ürününe haciz konduğunu belirten Bıyık,  “Ürünlerime el koydular, ben bu borcumu nasıl ödeyeceğim. Onu da bırakın ben ne yiyeceğim, ne içeceğim. Boyumca oğlum olmuş, kızım olmuş onların psikolojisi ne olacak? Ben onların karşısında dik durmazsam bunların sonu ne olacak?” diye dert yandı. Halk TV'nin haberine göre Bıyık’ın konuşması sırasında AVM güvenliği araya girerek açıklama yapmasını engellemeye çalışmasına CHP Kayseri Milletvekili Arık, tepki gösterirdi. Devletten destek alıp almadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Bıyık, sadece Halk Bankasından kredi çektiğini onun da günü geldiğini ancak bu durumda ödeyemeyeceğini söyleyerek, “Verin benim ürünlerimi, dışarıda satayım borcumu ödeyim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme