Ne Pandemi Bitti, Ne de Merdiven Altı

Esnafın Ramazan alışverişleri için hazır olduğunu belirten TESK Başkanı Palandöken, 'Pandemi unutulmamalı, merdiven altı değil esnafımızın rafları tercih edilmeli' dedi.

Esnafın Ramazan alışverişleri için hazır olduğunu hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Vatandaşlarımız Ramazan ayı gelirken alışverişlerini merdiven altı ürünlerden değil esnafımızdan yapmalı. Pandemide kazancı düşen esnafımız Ramazan ayı için umutlu" dedi. İftarların her gün evlerde açılacağını, dolayısıyla alışveriş listelerinin kabardığını belirten Palandöken, şunları söyledi:

İFTARLAR BU YIL EVDE

"Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlaması ve yiyecek içecek hizmet sektörünün kapalı olması, yalnızca evlere servis ya da gel-al usulü çalışması nedeniyle evlerde daha fazla zaman geçirilecek. Bununla birlikte iftar çadırları, aşevleri gibi Ramazan ayına özel toplu yemek alanları olmayacağından, tüm iftarlarımızı evlerimizde açacağız. Dolayısıyla evde tüketim her zamankinden fazla olacak. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre yoğunluk veya hareketliliğin daha fazla olmasını bekliyoruz."

Bakmadan Geçme